// İİBF İşletme Bölümü Duyurular

2016–2017 akademik yılında (Güz ve Bahar dönemleri) Erasmus öğrenim ve staj hareketliliğinden faydalanmak isteyen öğrencilerimizin başvuruları 29 Şubat 2016 - 15 Mart 2016 tarihleri arasında alınacaktır. 2016–2017 akademik yılında yapılacak olan öğrenci seçimlerine, yabancı uyruklu öğrencilerimiz de başvuru koşullarını sağlamak kaydıyla katılabilirler.

Başvuru Yeri

On-line başvuru yapan öğrenciler başvuru tarihleri arasında aşağıdaki belgeleri eksiksiz olarak Rektörlük /Dış İlişkiler Koordinatörlüğüne teslim etmelidirler. Aksi halde başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Evrak teslimi aynı gün saat 17:00’a kadar tamamlanmalıdır.

15 Mart 2016 17:00’dan sonra yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir. Erasmus Öğrenim Hareketliliği için Ulusal Ajans tarafından Üniversitemize tahsis edilen bütçe belirlenene kadar, tüm başvuru sahipleri aday statüsündedir. Başvuru sahibi, seçilmiş olarak ilan edilse dahi yukarıdaki koşul sağlanıncaya değin adaydır.